Svar på kommentar

Nej!
Jag tränar inte..
Men än en gång? 
Varför vara anonym? 

Torsdag


Nu blir det frulle & sen sortera garderoben - igen!
Som ni ser på bilden, har det hänt en del på 8 månader, då dessa jeans satt väldigt tight i midjan. Men men 41 kg och 39cm i midjan måste ju försvinna & synas någonstans. Eller hur?

Idag blir det även jobb 16-21. Vilket säkert kommer att kännas, då jag inte har jobbat på ca 3 veckor. Eftersom jag arbetar som tim, blir det ju att tacka och ta emot när de väl ringer.
Och nästa vecka ska jag jobba Ons-tors på ett nytt ställe :)

...

Onsdag Idag då..
Idag har jag inte gjort så mö. Förutom att först följa med svärmor & svägerska till Billehåla. Sen hem o mötte upp sambon hos hans mamma. Blev lite skitsnack där, innan det blev hem o springa ner i tvättstugan. 
Nu blir det att inta maten och sen blir det väl hem till svärmor igen - bjuda henne på äpplepajen som blev över från igår. 
Sen blir det ev skogen med bästa vännen & hundarna :D 






Sep. 09, 2013

Kanske skulle ta o slänga in något inlägg, en måndag som denna.
Men har inget skoj att berätta direkt. Ont som fan i nacken, men annars då? Nä inget annat .. Är seg som bara den idag, men samtidigt vill jag hitta på nått. Jaja, that's life!
Nä nu får jag väl gå o laga lite lunch till mig & mannen, och idag vankas det bananpannkakor :)


Helgen

(efter fredagens ståhej).
Ja, jag festa för första gången sedan nyår, och alltså första gången sen jag opades. Och riktigt skoj var det. Och eftersom de är Bjuvskalaset (mindre variant av Bjuvsfestivalen), men ack så trevligt, så var vi nere o lyssna på musik långt ut på natten och hade jäkligt roligt!
Igår var jag ju inte direkt pigg om jag säger så, efter 2 panodil, lite slappande på soffan och en behövlig dusch va jag på benen igen.
Då drog vi ner med svärmor på marknaden. Där efter mötte vi upp svägerskan med familj på tivolit.
När vi väl blev hungriga, testa jag en ny maträtt (tro de eller ej, jag åt inte Langos igår) utan jag testade pulled pork - och ja jävlar vad gott det var!
Sen blev de en runda till på marknaden & därefter hem till svägerskan en sväng. Runt halv 8 gick vi ner igen, för då var det dags för Hasse Andersson. :D <3
Och vilket ös där var, och hans nya låtar var där ju inget fel på om man säger så!
Stod enda framme vid scenen ;) Härligt!
Idag blir det ingen festival för oss.. Nä för i eftermiddag är det kalas för svägerskans sambo som blev gammal igår. Nä skämt o sido! Nu ska jag bara hitta något jag kan ha på mig också.

Bilder från igår


RSS 2.0