Denna klänningen beställde jag också. =)

e4a9b7d59bb2 (MMS)

Denna klänningen beställde jag också. =)


Nu har jag beställt kläder ifrån www.fyndi...

238f37d77bee (MMS)

Nu har jag beställt kläder ifrån www.fyndiq.se - Denna snygga Looney Tunes - hoodtröja ...


Jävla skit! - Varför fungerar inte Facebo...

Jävla skit! - Varför fungerar inte Facebook i mobilen för ?? Har ändå startat om mobilen o allt, men tycks inte få någon respons.. Arrgh!!!


Mitt gullegryn badar. Och på lördag blir h...

imag0527 (MMS)

Mitt gullegryn badar. Och på lördag blir hon 7 månader. Vad tiden går fort .. Du är verkligen Mosters lilla hjärta <3


Sitter och kollar på Grey's Anathomy i vän...

Sitter och kollar på Grey's Anathomy i väntan på att Sjunde himlen ska börja :) .. Idag jobbar jag kväll, alltså 13-21. Idag är det 2a dagen, utav 7 på rad, som jag jobbar denna vecka. Alltså denna vecka består av jobb tisdag-måndag. Och efter det, har jag bara 3 dagar kvar o jobba :( Vill inte att de ska ta slut, jag vill verkligen inte det. Men jag har/ska skriva upp mig som timvikarie :)


Funderar allt mer. Funderar på så mycket. ...

imag0098 (MMS)

Funderar allt mer. Funderar på så mycket. Om man verkligen ska ta steget o våga. Eller inte? Varje gång är det samma visa. O så jävla roligt är det inte. Jag menar, vad man än säger, vad man än gör blir det ju bara fel HELA JÄVLA TIDEN!! - Och det kvittar vad det gäller. Jag förstår era pikar, men jag vill inte lyssna. Fatta det sårar faktiskt! Jag menar, ni säger att ni är tjocka o ni gnäller på hur ni ser ut. Men va Fan? Vad ska jag tycka om mig själv egentligen ? Tro Fan att självförtroendet ligger i botten! Är så ledsen, när jag sitter och skriver detta. Jag begär faktiskt inte så mycket. Men varför händer inget... Aldrig någon skillnad. Konstigt jag tröttnat på detta Men vet ni vad? - Det enda jag egentligen begär är att bli accepterad!


RSS 2.0