Nyårslöfte med resultat

Jag har kommit på världens bästa nyårslöfte :) Tack vare att jag läste om det i någons blogg.. :P
Jag har äntligen bestämmt mig och jag känner mig motiverad till 100%. Jag ska gå ner i vikt - med resultat..
Och jag ska sätta upp mål för vart 5e kg :)  För då kommer jag att klara det .. Jag ska ge allt jag äger & har ...
Så på fredag (1/1-2010) börjar mitt nya liv :) Och för varje vecka kommer jag att skriva av mig och berätta hur duktig jag är .. :P Nu är det grönsaker & vatten som gäller.. !!! Wish me luck :)

Resultat: -5kg --> Pierca mig
-10kg --> Efterlängtade tatuering
-15kg --> Heldag på Ullared med mamma


Nu är julen över...

Hejsan alla läsare..
Nu sitter jag vid min "sådär" fungerande data.. *suck*.. Men fick låna en kylplatta av Martins svåger så nu hänger sig inte datan lika mycket iallafall..
På julafton var jag me familjen (utan martin tyvärr) i Helsingborg hos min svågers mamma... Och jag var jultomte. HAHA..
Jag fick fina presenter av tomten, för jag har varit snäll i år.. Jag fick bla presentkort på väla, kläder, smycke o ett sällskapsspel.. Martin däremot fick ett nytt XBOX & 150 skivor med spel av sin mamma :P De tyckte även jag var roligt och bra..
Idag har vi faktiskt varit på NetOnNet nere i Burlöv - tror jag det hette.. Vi fixa nya grejer till martins data :)
Igår var jag dum.. Eller ja, dum o dum, snarare klantig.. Jag snubbla över alla sladdar till min data, så den trilla i golvet me skärmen neråt :(, så pixlarna i datan gick sönder, men sån tur var, va de bara nere i högra hörnet, där vid klockan .. Men de blir större o större hela tiden.. Jävla skit, hittills är det stort som en 5krona..
Men men, nu ska vi ner o tvätta o fick precis reda på att Emil o Eva kommer ner en runda idag .. Yeah ...

Sahlala

Hej, nu är jag här igen :D
Jag har inte skrivit av mig på ett tag för martins data har dött - igen :/, så nu sitter jag vid min egen.. men vet ej hur länge denna kommer att hålla :( för den hänger sig å gott som hela tiden :( hoppas jag får den kylplattan till datan i julklapp :P

Åhh nu är de snart JULAFTON - Jippie :)
Idag fyller Johan 25år, så ska på kalas till honom idag.. :D Och på lillejul åker han o Carro till Thailand, ska vara borta tills den siste januari .. :/, kommer sakna dom.. :)

Ha det bra, så hörs vi när vi hörs.. Toodeloo

BB-kompisarna

Den 22mars 1990, alltså för nästan 20 år sedan, hände något fantastiskt.
Den dagen min mamma fick mig, träffade hon 2 andra mammor som också hade fått vars en flicka. Dom flickorna fick namnen Elin och Ida.
Dessa mammor fick sedan dela rum och efter den dagen fortsatte dom att hålla kontakten i några år.
Men sen dog den kontakten ut :( Ida har jag inte träffat sedan jag var en 3-4år gammal och Elin träffade jag en gång när jag var 11år. Men sedan dess har jag inte hört någonting ifrån dom. Joo, ett litet grattis men that's it! Som jag har letat efter dom på både facebook och bilddagboken - och när man hade lunar så leta man där - men utan resultat.. :(
Fram till idag..
Idag fick jag först kontakt med Ida på facebook och jag blev jätteglad och sen fick jag även Elins nummer.. Och vi bestämde oss för att uppta kontakten på riktigt igen, att vi & våra mammor skulle träffas igen.. Såå glad jag blev, men inte trodde jag att det skulle bli nu, innan jul och nyår.. Nej verkligen inte.. Det trodde jag väl inte dom hade tid med.. Men där trodde jag fel.. För vi ska träffas nu på onsdag, hemma i Nyvång - men tyvärr kunde inte Katarina (Idas mamma) komma.. Men hoppas hon kan nästa gång..<3

Nu ska jag sova.. Ha det så bra till nästa gång jag lättar mitt hjärta <3
Men lägg gärna en kommentar :P

Daim o Kitti



Daim o Kitt sover i den gamla soffan

Luciadagen.

Idag kommer de bli en soft dag :)
Det blir väl att sortera i skafferiet o bland hyllor o sånt :) Onödigt skit måste ju bort någon gång..
Men jag nu ska jag skriva av recept som jag sedan ska sätta in i min receptpärm. Min alldeles egen.. Där samlar jag recept på mat som jag tycker är gott eller som låter väldigt gott så man kan provsmaka det någon gång :P
Alltid roligt med någott nytt tycker jag ;)
Jag vill även julbaka idag.. Hoppas det blir av, jag vill baka julgodis o lussekatter..
I såfall blir det nog att baka;
*Snickers
*Winernougat
*Polkagrischoklad
*Ev. Lussekatter


Men ha de bra <3

Jobbigt..Jobbigt.. =/

Nu sitter jag här vid datorn o skriver + titta på "Bonde söker fru" :P
Idag har inte hänt så mycket, jag har varit hemma från skolan idag också eftersom jag aldrig tycks bli frisk :(
Emil kom hit vid 12tiden och Martin var i Bjuv o skulle söka utbildning till nästa termin, men gubben han skulle snacka med var så klart inte där.. suck..
Idag skulle jag egentligen fortsatt med mitt projektarbete, men de blev aldrig av - och nu pallar jag ju verkligen inte sätta mig med det.. =/..
Men men imorgon får jag väl palla mig till skolan igen, missat riktigt mycket.. Varit hemma i typ en vecka nu.. Inte lika kul, även fast de e skönt o slippa det "helvetet".. Vet inte varför jag går där längre.. Pallar verkligen inte med det. Ska bli skönt o få jullov nästa fredag i alla fall.. Hoppas jag har fått tillbaka energin till nästa termin bara :)
Imorgon ska vi ha muntlig redovisning på vårt grupparbete, men jag vill verkligen inte eftersom jag missat som fan nu, så känns de som om jag inte bidragit ett skit  =(. Men vad ska jag göra ?!
Jag o Emil har även tatt ut Daim i kopplet .. Det gick faktiskt bra idag till skillnad från dom andra försöken vi gjort. Idag gick han runder och nosa och var allmänt nyfiken.. Mycket duktigt kille ;)

Föresten, ingen som vill ha min hals, hosta, näsa & illamående ???
SNÄLLA.. Pallar inte med att vara sjuk längre :/ *host host*

Projektarbete + läxor!

Nu måste jag ta migg i kragen..
Nu har jag varit sjuk en hel vecka så har missat en hel del i skolan :(
Så nu ska jag börja med mitt projektarbete som handlar om dyslexiförbundet FMLS
( http://www.fmls.nu/start.asp?sida= ).. Hoppas bara de går bra denna gången så att jag kommer i gång för en gång skull.. Sen måste jag göra min psykologiläxa. Det ska vara en teckning som handlar om livet.. Får även se hur det går utan böcker osv :/
Men jag får väl hoppas på det bästa eller ?! haha x)

Välkommen!

Nu har jag äntligen skaffat min efterlängtade blogg :)
För er som inte vet så heter jag Frida och är 19 år. Jag bor tillsammans med min pojkvän Martin i en 2a i Billesholm.
Vi har 2st norska skogskatter. Kitti o Daim heter dom.
Jag tog studenten i våras och nu läser jag till Personlig Assistent på Sundsgårdens Folkhögskola i Helsingborg :)
Här är hela familjen samlade.  (Bilden är sedan i somras)

 


RSS 2.0