Ingen rubrik...

Fan va jag är kass på det här med blogg alltså.. haha x)
Men men. Nu sitter jag här igen i denna "sommarvärmen".. Riktigt skönt att våren är här för att stanna :)
Just nu sitter jag & väntar på att sista tvätten ska bli klar... Sen blir det antagligen en runda till Bjuv för att handla o inom en runda till Martins mamma.. Länge sen man var där nu ju..
Imorgron börjar jag jobba.. ÄNTLIGEN.. Skönt att äntligen slippa sitta hemma hela dagarna.. Komma ut & göra något & särskilt tjänar man pengar på det.. Alltid det bästa ju.. Skönt att äntligen kunna bli "vuxen", kunna betala sina räkningar osv..
I onsdags hade vi nog ett spöke i lägenheten.. Det var inget som gick som det skulle.. Kanske ville att jag & Martin skulle börja umgås mer på riktigt.. Nu efter allt som har hänt.. Allt som har varit upp & ner.. Men men detta hände i alla fall. Jag skulle starta datan när jag vaknade & gå ut på internet.. Men tror ni det funka? Nej självklart inte.. Då förflytta jag mig till TV:n, titta lite där men sen var de inte heller skoj längre så jag börja spela lite x-box.. Men eftersom de var så fint väder så gick jag & Martin ut på balkongen o plantera våra nyinköpta blommer :) Mysigt mysigt.. Men när jag kom in i lägenheten igen så var hela TV:n en hel lila cirkel.. Såklart skulle TV:n lägga va samtidigt som internetet.. TYPISKT.. HAHA
Nej nu ska jag ner & ta den sista tvätten.. Bye bye.*

RSS 2.0