Födelsegrisen

Min systerson Hampus - gammal bild.
Fick bli denna bilden för fanns ingen på denna datorn.
Eric Hampus Gustav Bergqvist fyller 2år idag.
Grattis prinsen min.. <3

Bonnaförkyld

Sitter just nu i Nyvång, hemma hos Mamma & Pappa.. Är här just nu för att vi ska på kalas till Hampus idag.. Mosters prins fyller 2 år idag.. Tiden springer verkligen iväg.
Är även riktigt förkyld & de har satt sig på både öronen lungorna precis som vanligt. Jävla skit. Sån tur är har jag ingen feber i alla fall :)

Men men, igår var jag på arbetsintervju. Men de gick inte bra. Men de var bara för att de hade blivit missförstånd mellan arbetsgivaren & brukaren.. Arbetsgivaren påstod att brukaren var hörselskadad - nej det var hon inte, hon va döv. Så hon pratade bara teckenspråk & fort gick de..

Igår var jag & Sandra på bio och såg "Sex and the city 2" - riktigt jävla bra alltså, mycket mycket bättre & framförallt roligare än 1an.. Innan bion var vi hos Macki ett tag, han påstod att Sex and the city hade fått riktitgt dålig kretik av Metro - men i så fall, vet i fan vad Metros kritiker tycker om för filmer alltså..


Jobb ...

Jobb som kontaktperson?
Ja, varför inte.. Okej, det är bara 16tim/mån men de e ju betydligt bättre än läget är nu..
Ska iallafall träffa arbetsgivaren och personen i fråga i morgon kl 11 i Bjuv.. Tänk att att dom vill ha just MIG till den tjänsten, bara för jag kan teckenspråk.. tänk va skönt att något JAG gjort i mitt liv, kommer till nytta..

De hela började med att i förmiddags ringde jag till Dagcentret i Billesholm, eftersom jag sökt en tjänst där tidigare, och hon berättade att hon som är ansvarig för kontaktperson/ledsagare skulle försökt kontakta mig, eftersom hon var intresserad av att ha mig som kontaktperson p.g.a som sagt TSP.. Så jag fick nummret till den här tjejen och ringde upp henne.
Vi snacka en lång stund, och de slutade med att jag ska träffa henne i Bjuv kl 11.00 i morgon.. Snacka soft, hoppas nu de e bra kemi mellan mig & brukaren eftersom jag så jävla gärna vill ha ett jobb & det är NU.!.

Sex and the city

Sitter just nu och kollar på Sex and the city på 3an.. Rikigt bra serie får ja säga.. Älskar den.. Älskar även första filmen, ska se 2an på torsdag eller fredag med Sandra på bio.. Har inte riktigt bestämt oss..
Men men .. satt och tänkte på en sak angående Sex and the city.. Carrie är ju journalist. Tänk om man kunde skriva lika bra & intressanta grejer som henne, då hade denna bloggen varit perfekt.. HAHA.

Igår kom Sandra förbi på en cigg & vi satt och snacka, sen bestämde vi oss för att jag skulle med henne hem, så jag sov hos henne i natt. Riktigt roligt är det, synd bara att de va så himla länge sen.. Älskar verkligen att umgås med henne.. Men men innan vi körde till Perstorp, körde vi in till stan & sa hej till Macki och även där tog vi en cigg.. Ja vet, inte bra och röka men de har blivit att man gör det ändå.. Och nej, inga tankar på att sluta med de - ÄN.. Efter mycket om och men körde vi  till Perstorp igen.. När vi stanna bilen utanför hennes port var kl 3.00.
Så det blev bara raka vägen till sägen och starta en film, som vi båda somna till.. Kl 10.00 ringde Sandras mobil och väckte oss, men som tur va kunde vi båda somna om. Hehe.. Så kl 13.00 gick jag upp.. Känns helt sjukt att vakna så sent.. Jag vet, jag är arbetslös men går ALDRIG upp efter kl 11.00..

Nu ikväll så följde Sandra med hem till Billesholm, så vi åt middag & efterrätt tillsammans, hon jag & Martin.. som vanligt hade vi jätteskoj.. Vi åt potatisgratäng och fläskfilé och till efterrätt blev det chockladpudding, mandariner och grädde för Sandras del medans jag & Martin åt persikohalvor, mandariner och grädde. Riktigt mumsmums får man säga..

Kass på rubriker..

Sorry, att jag är så kass på rubriker. Men det är ju faktiskt inte det om är det viktigaste... 

Så skönt att sommaren äntligen är här..
Igår var jag med Sandra & Josse.. Vi va en runda hos Macki i stan.. Det blev lite drickande där o allmänt flabba..
Sen bjöd Sandra på mat, alltid lika snäll & go :P .. Efter vi vatt hos Macki åkte vi ner på Streetracen ett tag..
Men nej, det va inte kul - om jag ska vara ärlig.. Kom hem vid midnatt och då låg Martin utslagen på soffan och hade jättehög feber..
Så idag blir det bara att ta hand om honom.. Inte så kul, när det är så underbart väder. Hade ju faktiskt vatt roligare och vatt ute o gått eller gjort något annat mysigt i det underbara vädret..
Nej men nu ska jag kolla klart på "Män om hatar kvinnor"....


Sommaren är här

Shiit ÄNTLIGEN är sommaren här. Som man har väntat på den.. Just nu är klockan bara strax efter 11 & det är redan 20grader varmt. Kan det bli bättre?
Idag är det nog piratbyxor som gäller.. =)

Dagens händelser;
*Tessan kommer hit när hon skutat jobba vid halv 1
*Vid kl 2 ska vi in på DC
*Kanske blir det att träffa Sandra snabbt oxå :)
*Kanske köra till Mölledammarna & gå en mysig runda.

Idag har jag dopdag. Idag är det 20r sedan jag döptes i Maria kyrkan i Helsingborg..

ARRGH!!!

VILL BARA SKRIKA..
VET EJ VAD JAG SKA GÖRA...
JAG VET VARFÖR NI SÄGER SOM NI GÖR & GÖR SÅ...
MEN VARFÖR INTE BARA SÄGA SANNINGEN, SÄGA SOM DET ÄR?!
ÄR NI SÅ JÄVLA BLÅSTA SÅ NI INTE TROR ATT JAG FATTAR?!

Vår kärlek


Martin & Jag firar 1 år.. 6/10-2007
Martin 19år, Frida 17år


Vi förlovade oss den 5/1-2008
Frida 17år, Martin 20år.


Jag & Martin på hans systers bröllop 29/8-2009
Frida 19år, Martin 21år.


Martin & Jag hos hans Moster Anne 24/4-2010
Martin 22år, Frida 20år.


Här kom lite bilder på mig & Martin genom tiderna. När man kollar på alla bilder så minns man hur mycket vi har varit med om. Det är helt fantastiskt. Jag kommer ihåg när jag träfade Martin för första gången. Det var helt underbart fast även pirrigt. Jag träffade honom på Väla.
Vi träffades genom Caroo. Det gick till gå här; Caroo & Jag satt och snacka på msn en kväll. Och hon frågar mig  om jag inte ville ha en kille. Jag skrev tillbaka; det är klart man vill ha det. (då var jag 16år).. Och sen fick Martin min msn och han adda mig. Jag kommer även idag ihåg första gången vi skulle camma...Det enda jag tänkte på var "Hoppas han är snygg, Tänk om han är ful?!".. Men det var han såklart inte. Han var den sötaste jag någonsin sett.. Sedan snacka vi på msn, sms & tele i ca 2 veckor, innan vi tog steget att träffas.. Och sedan dess har vi hållt ihop i vått & torrt...
Martin Fredrik Andreas Larsson, Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Du lyser upp min dag & du finns här för mig, precis som jag finns här för dig. Du & Jag till mina sista andetag <3

Confused

Sitter nu här själv i lägenheten. Martin kommer hem ikväll någon gång..
Sitter just nu och lyssnar på Eric Saades nya platta på Spotify.. Riktigt bra får jag säga :)
Sitter även här och tänker på allt.. På vad jag vill med mitt liv? På om jag tar rätt beslut? Snacka detta är svårt..
Eric sjunger i sin låt "Masquerade" ; I wanna get to know you, the girl behind the mask...er
Det är precis så jag känner just nu, det känns som om jag inte känner dig. Jag vet inte vem du är längre. =/
Tycker även att det är riktigt konstigt, med tanke på hur länge jag har kännt dig, hur mycket vi har gått igenom osv. 
Men välj du alla framför mig, det spelar ingen roll.. För vill du inte mera, så varför ska jag då kämpa?!


Till en viss person..

Börjar bli riktigt trött på dig nu.!.
Trodde faktiskt inte jag kunde känna så här för/om dig. Men det börjar bli riktigt jobbigt/tjatigt nu..
Varför ska det alltid vara på dina villkor.. Varför inte när jag vill. ?!
Men hur ska jag kunna säga de till dig, så att du förstår. Du kommer bara tycka att jag överreagerar eller är löjlig.
Men då får jag fan vara det. För palla med denna relationen vi har nu..
Varför ska du alltid säga va du vill, bestämma allt & göra som du vill?
Men jag då? Man är som du ofta säger; "2 i en relation"..
Du kan ju höra av dig när du har tid, eller när du vill..
För jag pallar inte detta mer, jag pallar inte det bara.. Varför ska alltid JAG börja höra av mig till dig & inte tvärt om??  Har bara lust att be dig att DRA ÅT HELVETE. Men jag älskar dig för mycket, och det vet du om, jag vill bara att jag ska få visa de för dig.. Och att du visar mig det.. Eftersom du påstår att du även älskar mig..
Men va FAN.. Visa mig det då?! 

Designa blogg?

Jag vill designa min blogg, men jag kan inte =/
Någon som vet någon som är riktigt duktig på att designa?
Någon som kan & vill hjälpa mig.. ?

Duktiga JAG

Igår var jag på "arbetsinertvju".. Jobbet är bara under sommaren, men om jag har tur  kommer jag in på en utbildning som börjar den 16 augusti. Så det gör ju ingenting.. Pengar är pengar.. Jobbet är att vara dagmamma/barnflicka till en 1årig kille i Bjuv. Älskar ju barn så jag hoppas jag får det.

Och idag har jag bara varit hemma. Men även det är skönt ibland. Jag har ju faktiskt diskat och fixat lite i lägenheten.  
Nu sitter jag och väntar på Tessan ska sluta jobb, sen ska vi sitta o snacka ett tag..
Sen blir det att ta det lugnt och ev. duscha tills Martin kommer hem och då blir det att fixa middag.  


Mitt hjärta <3


Hampus på Lekan - gammal bild..

Dagens händelser...

Idag har jag varit i Nyvång hela dagen.. Har hjälpt morsan o städat Saras gamla rum & packat ner lite av mina saker från det gamla rummet i lådor.. Plus gått igenom saker jag fått av Sara som vatt farmors en gång i tiden & så kolla jag o mamma på lite bilder som varit mormors.. Fy fan vad jag saknar mormor.. Vill bara kunna prata med henne ibland, önskar riktigt mycket att hon vore här =/

Sen idag kom Sara med min underbara systerson Hampus.. Det går verkligen inte att vara verken arg eller ledsen i hans närhet.. Han är helt enkelt underbar.. De va skönt att dom kom, för då kunde man slippa undan städningen och leka med Hampus, hehe.. Vi var på lekan o gunga o grävde med grävmaskinen.. Både jag o Hampus grävde, de va roligt =).. Sen när vi skulle gå hem från lekan så skulle ja resa mig från grävmaskinen så höll ja på att trilla baklänges, o för att hålla kvar balansen så vred jag mig.. Så nu har ja skit ont i typ benet/höften, kunde knappt gå till en början och de blev ju inte bättre att bära på Hampus som väger ca 16kg.. 

Men men, sånt e livet.. Nu ligger jag i soffan och kollar på South Park med Martin.. Sen blir det att nanna antar jag för imorron blir det att vara hundvakt till Sudden hela dagen från kl 10.00 typ.. + att man ev. ska på en arbetsintervju i Bjuv.. Wish me luck - med tanke på att jag inte fick jobbet på städet på Helsingborgs lasarett =/ 

Helt tom!*

Nu sitter jag äntligen & skriver här igen..
Min data funkar igen :) .. Jippi..
Igår träffa jag Nermina <3 som ja inte gjort sedan studenten tyvärr.. De va riktigt skoj, har saknat henne som fan.. Så igår när man kom hem börja man tänka på alla minnen man har med henne.. Vi hr ju ändå varit kompisar sedan vi var 10år.. Alltså halva våra liv.. Oj, nu märker ja att det är VÄLDIGT länge..

Men från en sak till en annan;
Har ni någon gång kännt att en person inte lyssnar på er?
Typ höjer musiken när no börjar snacka, eller om man berättar något för personen i fråga o sedan frågar va han/hon tycker så vet dom inte va man pratar om?!
Så känner jag just nu o de e riktigt jobbigt.. Vet fan inte vad jag ska ta mig till längre..  =/
Det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill ha sagt.. Men jag vet inte..

Ska kanske börja plugga till hösten.. Om ja kommer in på utbildningen.
Det är en utbildning i Ängelholm som kallas 7e terminen och är för dom som har läst BF eller friskvårdsprogrammet och vill inrikta sig på Handikappsomsorgen.. I så fall är jag redan utbildad till jul.. Känns riktigt skönt faktiskt..

RSS 2.0