Fredagen den 13e

Jaha, fredagen den 13e idag då. Brukar ni ha otur? Det har jag typ aldrig denna dag, *peppar peppar*.. Just nu sitter jag iallafall på bussen mot jobb.. Dag 2 av 6, räknar ner till nästa gång man är ledig.. Ok, älskar mitt jobb, kommer bra överens med de flesta på jobb och vårdtagarna är bara för underbara.. Det är inte det, men vissa dagar är mer krävande än andra, (finns säkert många som känner så), men det är även skönt att ha en dag ledig och bara koppla av helt enkelt.. Ok, nu kommer jag inte direkt koppla av på onsdag när jag är ledig, blir en del ärenden att uträtta.. Jaja, ha de så bra.. Denna bild bjuder jag på denna fredagsmorgon.


På tiden..

De va ju på tiden.. Fick en uppdatering på blogg-appen i helgen, och tror ni jag kunnat logga in sen dess.. Nädå. Men så äntligen fungera det. Och jo, självklart använder jag mig utav rätt inlogg o lösen.. Och med tanke på att jag aldrig sitter vid datorn gör jag allt via mobilen, dvs även att bloggar .. Men nu har jag iallafall kommit in på bloggen och skönt är det :)


I'm in love..

..
I den här lilla godingen.
Längtar verkligen till framtiden, när man har de bra både ekonomiskt o allt där till så man kan skaffa hund! =D
Och då ska vi ha en sån här..
Cavalier King Charles (stavning?)


Sant eller falskt?...


.. Inte vet jag, men varför ta risken?


OBS!!!!!!!!!
Delta INTE i gruppen på facebook med titeln "bli en far eller mor var den största gåvan i mitt liv". Det är en grupp pedofiler som försöker komma åt bilder. Informerades på Fox News i går kväll. Kopiera och lägg ut! För barnens trygghet. Tack!


Börja blogga igen?!

Dags att börja blogga igen kanske?
Inte för att jag har så intressanta saker att skriva om, men va fan.. :)

Och vad har hänt sedan sist då.
*Jo, Hampus har hunnit fylla hela 4år (!!!).
* Noel har redan haft sin första födelsedag
* Vi var på semester förra helgen, fredag-måndag, på Luhrsjöbadens camping
* Jag jobbar även för fullt med sommarens vik.. :-)
* och nu är det bara 2 veckor till syrrans stora dag, bröllopet! <3


RSS 2.0