Dagens hiss & diss

Dagens hiss:
Sommaren
Helt underbart att sommaren är på väg. Kanske lite tidigt och säga det än. Men det känns verkligen så. Det känns så hilma skönt att skolan slutar om ca 1½ månad. Och att solen skiner på en klarblå himmel, flera dagar i rad.
Helt underbart säger jag bara.

Dagens diss:
Tågen (skånetrafiken)
Så himla sugit att de håller på att bygga o så på järnvägarna här runt omkring. Eftersom från och med idag fram till midsommar håller de på att bygga här omkring, så att inga tåg går genom byn, eller rättare sagt Helsingborg-Åstorp, under dagarna kl 9-18. Suck. Men istället skulle de skaffa bussar under den tiden, som skulle gå just den sträckan. Men vem vet när just de bussar går? Där står ju inga tider. Skönt att de inte håller på att bygga under sommaren, eftersom åka buss till o från jobb är inte särskilt lockande alltid. Och sista bussen från stan går ju ganska tidigt = hinner inte med den om jag slutar kl 21-22.
Men på sätt och vis är de ändå skönt att de börjar bygga, för det är början till ombyggnaden här i byn. Eftersom så fort bommarna till tågen går ner här, stannar hela byn. Och jag menar faktiskt allvar. Helt sjukt. Det är köer minst 200 meter på båda sidor bommarna när dom väl går upp igen (två tåg passerar under tiden).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0