Rubrik saknas.

- Inget jobb idag heller..
Men imorgon jobbar jag kväll, 13-21. Sen jobba morgon på fredag & lördag ..
Och nu har jag ABSOLUT inget att göra, suck .. Fast nu är det bara en timme kvar tills Martin kommer hem.
Undra vad som händer då?
- Fan vad det hade varit gott med en Kebabtallrik eller något sådant nu .. Mums .. HAHA
OKej, jag vet jag bara skriver en jävla massa nu.. Men va fan, det är ju min blogg. Så jag skriver ju vad & hur jag vill här... Inte sant ?

Lägga in musik

.. på mobilen..
Ja det ska jag nog ta & göra. Har inte fått tummen ur röven att göra det än och jag har haft mobilen sen i februari.
Kanske dags o göra det ..
Sen blir det att ringa morsan och se vad dom ska hitta på idag .. <3



Ledig..

Idag och imorgon är jag LEDIG ifrån jobb..
Sen blir det jobb torsdag-lördag..
Men vad ska man hitta på en dag som denna ?
Funderar på att åka till Nyvång och hämta cyklen hos föräldrarna..
Saknar verkligen att ha den här. Lat som jag är, tycker jag att det är skönare & roligare att ta cyklen om man ska någonstanns.. Plus att man kommer dit 10ggr snabbare.

Men men ...



Såhär ser min cykel ut, som jag fick när jag fyllde år.
Fast den är med guldig i färgen..

Ångest!!! - Eller ja kanske inte ångest d...

Ångest!!! - Eller ja kanske inte ångest direkt. Men verken jag eller Martin vet ABSOLUT inte vad vi ska köpa till Natti i doppresent. Har ingen som helst aning faktiskt. Så det blir att åka runder till Familia, Väla o kolla nere i stan om vi hittar något som passar. Och sen måste jag köpa skor som jag ska ha på mig på dopet. Och en annan sak, som inte tillhör dopet är att jag måste få tag på en ram som är 35*35 cm. Ska ha den o rama in en scrapbild. Och eftersom dopet är den 31 juli, får vi det ganska brådis när pengarna rullar in den 25-27. Ja, har ju 2 jobb. Och ett är ju inom vården o då får man lön den 27e.


God morgon säger jag och vårt nya tillskot...

imag0465 (MMS)

God morgon säger jag och vårt nya tillskott Mowglii. Han är en liten skrutt på 9 veckor. Och på torsdag har vi haft honom i 2 veckor. Ja, jag vet att det är väldigt tidigt och få en kattunge redan då. Men nu är det så, att Mowglii inte har någon mamma, och har i stället blivit uppfödd på flaska. Så när han var rumsren och hade börjat äta torrfoder samt dricka välling ur en skål, fick han flytta hem till oss. Och nu tänker ni säkert, hur jävla många katter ska dom ha? Men nu är det faktiskt så att vi inte har kvar Lilleman, som jag säkert nämnt tidigare. Ni vet den vit/ röda katten jag har på min header här på bloggen. Så vi har 3 katter. Syskonen Daim och Kitti som är ifrån samma kull och nu lille Mowglii, som tidigare hette Spux.


Sicken jävla ledighet.. suck.. Är för en ...

Sicken jävla ledighet.. suck.. Är för en gång skull ledig. Men vad händer då? Jo, absolut INGENTING!!!


Nu är sommaren här på riktigt. Och myggen ...

Nu är sommaren här på riktigt. Och myggen har hittat min kropp. Hatar verkligen myggbett, även om det verkligen betyder SOMMAR! Det kliar så in i h-vete, och de går ju inte att sluta och klia när man hittar ett nytt bett. - Nej, nu ska jag laga middag till mig och älsklingen. Idag blir det kycklingwok. MUMS.!!


Fasters kille är här. Skrutten va en liten...

img_9112 (MMS)

Fasters kille är här. Skrutten va en liten Noel på 4444 gram och 52 cm. Han föddes i natt (2/7), kl 00.10. Ett STORT grattis till Johan & Caroline <3


RSS 2.0