Tisdag

Sitter i soffan och är sjukligt seg..
Martin sitter vid datorn och Emil ligger och halvsover och Casper går runder och pratar för sig själv. Så übersöt han är alltså :)
Vet egentligen inte vad jag ska skriva utan hade bara lust att uppdatera bloggen lite..
Igår var jag först på Väla med Sofie sen hämta vi hennes katt hos Veterinären .. Sen på kvällen var jag o Martin hemma hos Sandra o Emil.. Åt där gjorde vi också. Det blev en premiärgrillning.. Och fy vad det var gott :) <3
Nä, nu får jag ta och göra nått vettigt. Blir väl att ta itu med disken och sedan sortera mina kläder o skor som jag fortfarande inte har gjort än!!


Äntligen

Trodde aldrig jag skulle få skriva detta..
Men det är underbart att verkligen få göra det.
Det är så att Lilleman har äntligen kommit hem.
Han har varit borta i 2 månader och 6 dagar. Underbart säger jag bara <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1575860/images/2012/pic_190480288.jpg" class="image">


Söndag

Jaha, då är det sista dagen på veckan..
Dagarna går så fort.. Man hinner inte tänka innan de är förbi..
Jag menar, snart har hela februari också gått.. Och innan man vet ordet av det är det vår o sen sommar, vilket är helt underbart :)



Idag ska jag bara ta de lugnt. Blir diska och rymma upp i lägenheten och sen avsluta med att planera middagen och alternativ efterrätt.. Nu när jag tänker efter ska jag även sortera bland mina kläder. Har hur mycket som helst som jag ALDRIG skulle få för mig att ta på mig.


Maginfluensans förtrollande land..

Nä inte riktigt va, men hade gärna önskat att de vore så.
Kände mig allmänt kass igår och låg o sov på soffan 17-20.. O senare på kvällen bryter det ut.. Har aldrig varit med om något liknande..
Men natten har i alla fall varit lugn o jag hoppas att denna dagen blir lika så..


Mycke sedan sist..

Det var VERKLIGEN länge sedan jag skrev sist.. Och klart har det hänt en del sedan dess..
- Jobbade natt för första gången den 27-28 januari. Vi hade även öppet hus för mamma den 28:e eftersom hon fyllt 60 några dagar tidigare.
- Min älskade storebror och hans sambo gifte sig den 5/2. Ett riktigt vinterbröllop där cermonin var på stranden. Carro såg ut som en riktig isprinsessa :) Klart det var kallt, men så fint det var :)
- I onsdags (den 8/2) var jag, pappa & Johan på sån handledarutbildning, för att jag ska kunna få övningsköra med dom :)
- Just nu sitter jag i soffan och väntar på att tiden ska gå, för kl 12 ska jag springa ner i tvättstugan o ladda 2 maskiner tvätt. Sen ska jag & Sofie till väla :) och sen beroende på när jag kommer hem blir det nog även gymmet och skriva in mig..


RSS 2.0