Livet blir ljusare..

Idag är jag på ett toppenhumör..
Först & främst kom jag in på Undersköterskeutbildningen i Ökrelljunga. Så idag har ja bett CSN skicka papper till mig,´och så har jag ringt & tackat JA till utbildningen samt ställde några frågor till henne.
Och sen för det andra, så har jag ÄNTLIGEN fått jobb på riktígt. :P .. Som kontaktperson åt en tjej i Billesholm. Ska bli superkul.. Jobbar ca 12/månaden men vad gör det. Jag ser det som pengar jag inte har nu, och såklart som erfarenhet & det behöver jag gått om .. 
Så nu vet jag i alla fall vad jag ska göra framöver.. Utbilda mig till undersköterska, jobba & söka mer jobb.
December 2011 - har jag bevis på att jag är undersköterska.. GÖTT :D

27/6

Idag blir det Familia med mamma..
Jag ska ha skor - Måste verkligen köpa skor nu, så fort de blir lite kallare måste ja gå i Vinterskor..
Vill inte de längre - måste utöka skogarderoben, fast de vill inte Martin precis.. HAHA. ;P

Ska bli kul & träffa Mamma oxå för den delen.. Har inte träffat henne på länge.. Jag vet inte ens hur länge de var sen jag träffa mamma. Har tappat räkningen :/.. Men idag blir det i alla fall av <3
Ska pysa nu, för Mamma kommer när som.. Ciaoo <3!

Trött ...

Är så jävla trött på att ljuga & dölja..
Visste att vi skulle göra så här, men inte att de skulle bli så jobbigt!!
Men tyvärr finns det personer som bara inte kan acceptera att man gör de val man gör här i livet.
Shit vad allt är fuckt up egentligen !!!

Midsommar & Kissekass

Mår riktigt kissekasst just nu - mår riktigt illa =/
Ohh, nej.. De är ingen fylla - har inte druckit en droppe.. Varför lägga pengar på de?
Vet inte va jag ska skriva förutom att ÄLSKA midsommar 2010.. Inte en droppe regn, det va VERKLIGEN på tiden..

Igår va jag o fiska med Sandra & Martin i Perstorp. De va riktigt mysigt ;).. Martin fick bara en liten mört som döptes till Kukis - enligt Sandra xD - Du e för go min sötnöt <3.
Brände mig som fan på axlarna - kan knappt duscha eller ha kläder över axlarna.. De e oxå kissekasst !!
Nää dags att göra något annat.

Bloggtorka

Sorry  att ja har vatt kass på att uppdatera, fick väl lite "bloggtorka" + att jag inte haft tid att sitta vid en data o skriva ner mina tankar...
Men men får väl skriva ner lite vad som hänt den senaste veckan ..
Fredag 4/6: Martins lillebror Jonas kom o hälsa på.. De va riktigt skoj med tanke på att man inte träffat honom på länge.. Vi satt bara o flabba o grilla hela kvällen.. Sen skulle han hem tidigt för han skulle upp o jobba dagen efter..
Sitter inte vid min data, annars hade där kommit upp några bilder..
Söndag 6/6: Jag, Martin, Sandra & Josse åkte till Råå vallar o bada.. Eller ja, jag o Sandra bada, Martin ville inte & Josse banga.. De va sviiinkallt i vattnet, men ändå årets första dopp. Finns även bilder från den dagen, men som sagt de kommer senare..
Tisdag 8/6: Jag träffa min handläggare på AF för första gången, så vi la upp en handlingsplan.. Så fram till på måndag ska jag leta upp en jobbcoach.. & Sen diskuterade vi vad jag hade gjort sedan studenten osv..
Onsdag 9/6: Först tvättade jag mellan 12-17, efter de åkte jag & Martin till Perstorp, till Sandra.. Där åt vi Tacos på kvällen och kolla på en massa filmer. Och så sov vi där.. På torsdagen gjorde vi inte så mycket faktiskt. bara tog de lugnt.. Sen blev det att vi sov där en natt till.. På fredagen var vi först på Förmedlingscentralen i Tyringe och sen körde vi till ett ställe i Tyringe för Sandra skulle ev köpa en liten sköldpadda till.. Där fanns även en massa andra djur så som chinchillor, lama, hundar, fåglar och reptiler..

Idag blev jag väckt halv 10 av en som ringde angående jobb. =) Ska ev. på jobbintervju på fredag i Bille.. Hon skulle ringa mig senare i veckan :) Hoppas detta går vägen nu..
Men men, känns roligt att söka jobb och/eller utbildning när folk bara säger att varför söker du jobb där, du har ju inget körkort eller bild - hur ska du ta dig dit?! De är väl inte huvudsaken, bara man får ett jobb så löser sig resten.. Och föresten, man kan faktiskt pendla!! - Och en annan sak; HUR ska jag kunna ta körkort om jag inte har ett jobb så jag kan tjäna pengar & spara till ett körkort. Alla har inte den "turen" att få sitt körkort av sina nära o kära !!


Tänker...

Hur fan kan man vara så jävla dum?!! Nu vet jag vad dom menar med att man lär sig av sina misstag!!!

Om inte allt hade hänt samtidigt, så hade jag klarat det.. Undrar hur de hade kännts om jag valt den andra utvägen ?!

För er som inte fattar, så menar jag skolan.. OM jag inte hade hoppat av hade jag IDAG varit utbildad Personlig Assistent... & Jag vet att föräldrar o andra tjatar på en att man skulle lyssnat på dom. Men ja menar då får man inte göra sina egna misstag.. Även om detta valet var ett misstag, så lärde jag mig verkligen något nyttigt..
Att inte tappa hoppet, det blir bra i slutändan.. Man måste kämpa för att lyckas...

En sak till en annan; Idag är det 21år sedan min farmor omkom i en cykel/bilolycka..
Hon var på väg hem från sin svägerska då hon cykla över vägen & en bil kom.. Han som körde bilen hade ingen chans & stanna..Killen va bara ung & hade precis fått sitt kökort. Killen är väl ca40år idag - tänk att ha de på sitt samveta var dag.. Jag anklagar varken honom eller farmor för olyckan hände. Jag är bara glad för farmors skull. För om hon hade överlevt hade hon blivit hjärndöd & legat som ett kolli.. & hennes önskan var alltid att om hon skulle dö, skulle det gå fort så som slapp ligga & lida.. Och hon fick som hon ville..
Farmor, även om jag aldrig hann träffa dig så älskar jag dig ändå <3
Rest in Peace Emmy Nilsson f. 1910-09-20 d. 1989-06-02

Kommentarer

Svar på en anonym kommentar från inlägget "Vår kärlek"
För det första så förstår jag inte varför man måste vara anonym?
Varför inte visa vem man är, och stå vad man tycker.?!
I mina ögon är det helt oförståligt.
Men nu till vad saken gällde. Den anonyma personen påpeka mitt citat "Och sedan dess har vi hållt ihop i vått & torrt".. Ja, det varit jag & Martin i snart 4 år. Okej, vi har bråkat, vi har haft våra svackor men vi har tagit oss igenom det tillsammans. Alla våra bråk & svackor har gjort oss ännu starkare och vi vet EXAKT var vi har varann. Det finns ingen inte bråkar - men även om man gör det så älskar man varandra.

Och till er som läser min blogg & snokar på BDB osv - men inte känner verken mig eller Martin - lär er vara er själva, visa vem ni är & stå va vad ni säger & tycker.. Lyssna inte på rykten och vad andra säger. Det finns alltid 2 versioner av en "saga"..

RSS 2.0